SOAP
Fotografie

Newbornshoot Shane door Larissa Hoogland

New life shoot

Het fotograferen van een newborn is één van de mooiste dingen van mijn vak. Kort geleden deed ik een new life shoot voor Ferry en Kimberley. Dit is het tweede boefje dat zij gezond en wel op de wereld hebben mogen zetten. Ik heb al twee keer eerder een shoot voor ze mogen verzorgen dus het werd tijd dat er een shoot online kwam van dit heerlijke gezin. Yes, daar is hij dan.. weer een klein wondertje erbij. Meet Shane!

No images in the gallery

Waarom kies je voor een lifestyle shoot?

Bij deze newbornshoot hebben paps en mams bewust gekozen voor een lifestyle shoot. Slimme keuze! Waarom? De kleine is in zijn eigen omgeving en mag lekker hangen bij pap en mam. De shoot vindt plaats op een vertrouwde plek en dat zorgt ervoor dat de kleine op zijn gemak is. Daarnaast zorg lifestyle fotografie voor de meest spontane beelden en is poseren niet nodig. Dus houd jij er niet van om recht in de camera te kijken dan is deze manier van fotograferen ideaal! Toch had dit kleine boefje in eerst instantie niet zoveel zin in de newbornshoot. Geduld was het sleutelwoord. Hij moest gewoon even wennen. Hij was uiteindelijk helemaal op zijn gemak. En dat kunnen we duidelijk zien.. keiharde chillmodus!

No images in the gallery

De trotse, grote broer van Shane kwam ook nog even een kusje brengen. Super lief dat hij toch nog even mee wilde doen tijdens deze newbornshoot want meneer had hoge koorts. En uiteraard nog even een aai over zijn bol van pappa. Super tof dat ik deze newbornshoot voor jullie mocht verzorgen Ferry en Kimberley! Geniet van die kleine knapperds van jullie!

Liefs Larissa

No images in the gallery

Ben jij ook in verwachting en wil je graag dat ik jullie kleintje ook vastleg middels een newbornshoot? Neem dan contact op voor meer informatie of plan direct een shoot!

Geef een Newbornshoot shoot kado!

Wil jij iemand een newbornshoot kado geven? Wat leuk! Het is namelijk ook mogelijk om kadobonnen te bestellen. Ne