SOAP
Fotografie

De bohowedding van Patrick & Merel
trouwfotografie

Yes I do

In Juli verzorgde ik de trouwfotografie van Patrick en Merel. Op deze ochtend vol zonnestraaltjes, kwam ik aan bij het ouderlijk huis van Merel. Mijn mond viel open door de versierde tuin. Vol in bloei en volledig in boho-stijl. Dat is de plek waar Patrick en Merel elkaar later op de dag het jawoord gaven. Wat is het toch ideaal als je mega creatief bent en een groot gedeelte van je eigen bruiloft in elkaar kan knutselen. Merel heeft namelijk bijna alle decoratie zelf gemaakt! Toen ik de woonkamer in liep zat ze al op de stoel voor haar en make-up. Een bloemenkrans in het haar en super zachte make-up.. wat zag je er al prachtig uit Merel! En toen die jurk… oh oh oh zo mooi!

De trouwreportage verliep ook super! De kids konden heerlijk rond rennen in het prachtige gebied waardoor ik ze spelenderwijs kon vastleggen. Daarna zonder de kids nog meer foto’s gemaakt van dit super knappe koppeltje. In het begin is het vaak een beetje onwennig. Na een paar grapjes en een beetje gek doen was het ijs al snel gebroken. Het shooten met Patrick en Merel was erg geslaagd want ze gingen er helemaal voor!

Na de trouwreportage gingen we terug richting de tuin van paps en mams. Daar gaven de twee elkaar het jawoord in het bijzijn van familie en vrienden. Er hing een ontspannen en gezellig sfeertje. En die twee kids.. zo enthousiast! Het is toch ook te gek dat je op school, in de klas kan vertellen dat je erbij was! En ook nog in hetzelfde pak als pappa en in net zo een mooie jurk als mamma! Dat zijn droomdingen voor die kleintjes.

Uiteraard werd de dag afgesloten met taart, champagne, een groot gezelschap, een lekkere beat en veel danspasjes. Ze hebben tot in de late uurtjes gefeest! Dit is een dag waar Patrick en Merel nog jaren over napraten. Ze waren simpelweg al voor elkaar gemaakt en op deze zomerse dag is die liefde vastgelegd doormiddel van een ring, een handtekening, een zoen en.. fotomateriaal.

Bedankt dat ik hierbij mocht zijn kanjers!

Liefs Larissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *