SOAP
Fotografie

Over & Contact

Hi, ik ben Larissa. 39 jaar, stapelverliefd op mijn Jef en samen zijn wij de ouders van twee mega leuke en contrasterende kiddo’s. Ik ben lekker druk in het koppie, creatieve duizendpoot, beetje een drammer, eigenwijs, prettig gestoord en altijd benieuwd! Want wie ben jij? Hoe heb je mijn werk gesignaleerd? Mijn nieuwsgierigheid heeft mij ver gebracht. Mijn opleiding en interesse hebben er namelijk uiteindelijk voor gezorgd dat ik me volle bak ben gaan focussen op fotografie. Altijd druk met plaatjes, kleur en knutselen. Creëren dus.

Mijn grote voorbeeld is mijn paps. Een keiharde werker en in zijn vrije tijd deed hij aan fimmelen. Filmen dus. Dat woord kon ik vroeg nog niet zo goed uitspreken ;) En natuurlijk mams; want als zij een nieuwe spiegelreflex camera kocht, kreeg ik de oude. Oftewel, het is mij met de paplepel ingegoten.

Mijn camera en shiny appelige computer zijn de afgelopen jaren samengesmolten tot mijn ideale job! Inmiddels ben ik al meer dan 15 jaar werkzaam als fotograaf onder de naam SOAP Fotografie. Dankzij mijn beroep kan ik voor anderen, belangrijke en mooie momenten vastleggen. En dankzij mijn grafische achtergrond is het editten van de foto, my specialty!

Ik ben altijd op zoek naar pure momenten en spontane beelden. De realistische herinnering maar wél altijd een tikje arty.

Contact:

Wil je graag meer informatie over een shoot of ben je benieuwd naar de prijzen? Mail mij via larissa@soap-fotografie.nl


Volg mij:
Instagram, Facebook